tisdag 26 juni 2012

100 stenar

Arbetet med de 100 stenarna fortsätter. Just nu limmar jag på fina blommor. Är glad att jag hittills är ute i god tid. Har fortfarande en månad på mig. Vanligtvis får jag använda sista natten till arbete men vill undvika det den här gången.

tisdag 12 juni 2012

Förberedelser för sommarmarknaden

Söndag 24 juni öppnar Godsmagasinet sina portar för Föreningen Konst och Hantverk:s sin årliga sommarutställning Runt 20 hantverkare och konstnärer kommer då att visa upp sina alster till försäljning.
Här är ett av mina bidrag.
De här stenarna har inget att göra med de tidigare 100.

måndag 11 juni 2012

Singha

Vill gärna visa var min lånekisse hittat en favoritplats. Uppe på mitt ärvda skåp. Där är som en låda och han har fin utsikt över rummet. Sedan han installerat sig där har jag lagt dit en filt så att det ska bli riktigt skönt.

Bokmal nr 2

Jag fortsätter mitt vikande av böcker. Den här hamnade som födelsedagspresent till en vän. Nr 1 blev 50-årspresent till min brorsdotter. Jag tycker det är lite svårt att ge bort egenproducerade presenter. Tänk om dom inte tycker om dom och sen känner sig skyldiga att behålla dem för att inte såra mig. Det är vad ena sidan av mig säger. Den andra säger att de flesta tycker om mina grejor och om inte så vad då. Det har ju ingen större betydelse. Så jag fortsätter tills vidare. Jag vet ju också att en och annan gärna vill ha nåt men inte törs fråga. Vilket ju skulle göra mig glad om dom gjorde.